SERGEJ TOTALNO IZGUBIO KOMPAS! Izazvao udes i uništio čoveku automobil, a sada ga još i optužuje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2020, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERGEJ TOTALNO IZGUBIO KOMPAS! Izazvao udes i uništio čoveku automobil, a sada ga još i optužuje!

Lider Pokreta slobodnih građana, Sergej Trifunović, pre samo dva dana izazvao je udes novosadskom auto-putu. On se, krećući se u smeru ka Novom Sadu svojim automobilom marke "audi Q2" zakucao u "fijat", koji je išao ispred njega.

Sergej Trifunović je na svom tviter nalogu objavio nove informacije koje ima o čoveku kojeg je povredio u saobraćajnoj nesreći. Tvit prenosimo u celosti:

"Srđan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sekulović, ne radi nigde niti je sposoban za rad. Zovu ga Sekula. Maloletnički zatvor u Kruševcu zbog krađe automobila 7-8 godina. Početkom 2000ih otprilike, pljačkao Turke na autoputu u policijskoj uniformi, pao i bio na robiji 4-5 godina. Ako želiš da kompromituješ Sergeja, angažovaćeš ovakvog čoveka. Propali kriminalac. Spreman da skoči pod auto. Suština je da takva glava nije sposobna da priča to što priča, napisan tekst. A uz to, ne boji se, nije taj profil, šta god da priča".

Mali info koji sam dobio o nesrećnom čoveku čiji sam auto udario na autoputu i koji se pojavio sa kragnom koju je insistirao da dobije izko su mu rekli u ambulanti da mu nije potrebna. Dobar CV👌 pic.twitter.com/gh0vX3djWi

— Dick Whistler (@WhistlerDick) February 12, 2020

Podsetimo, Trifunović je u prethodnih deset godina napravio desetine saobraćajnih prekršaja, od kojih su mnogi bili ozbiljno ugrožavanje bezbednosti i njega i drugih. On je čak šest puta kažnjavan zbog vožnje u alkoholisanom stanju, sedam puta je zatečen u prekoračenju brzine u naselju i tri puta na putu van naselja.

Više puta je kažnjavan i zbog vožnje sa nevažećom vozačkom dozvolom, zbog upravljanja vozilom kojem je isteklo važenje registracije, a dva puta je vozio bez vozačke dozvole odgovarajuće kategorije. Saobraćajci su ga četiri puta zaticali da telefonira za vreme vožnje, pet puta nije bio vezan pojasom i tri puta je vozio motor bez kacige.

Ovaj tragični udes se dogodio pre dva dana oko 3.30 posle ponoći, u kome je Trifunović svojim automobilom udario u zadnji deo "fijata" koji je išao ispred njega. Na licu mesta je obavljen uviđaj, a vozač "fijata" zadobio je lakše telesne povrede.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.