RIK proglasio listu Sergej Trifunović – Pokret slobodnih građana

Izvor: RTS, 05.Jun.2020, 11:26

RIK proglasio listu "Sergej Trifunović – Pokret slobodnih građana"

Republička izborna komisija proglasila je listu "Sergej Trifunović – Pokret slobodnih građana".
Prvi na listi je Sergej Trifunović, drugi Pavle Grbović, a među prvih deset su i funkcioneri tog pokreta Petar Miletić, Natan Albahari, Janko Belandžić...
RIK je utvrdio da je podneto ukupno 12.719 pravno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << valjanih overenih izjava birača da podržavaju navedenu listu.
Utvrđeno je da je izborna lista ispunjava i uslove u pogledu zastupljenosti žena na izbornoj listi.
Predsednik RIK-a Vladimir Dimitrijević je podsetio da rok za podnošenje liste ističe u ponoć i da se danas očekuje predaja još nekoliko lista, tako da će biti više sednica RIK-a do kraja dana.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

RIK: Proglašena izborna lista 'Sergej Trifunović Pokret slobodnih građana'

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jun.2020

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je danas većinom glasova izbornu listu Grupe građana "Sergej Trifunović Pokret slobodnih građana" za parlamentarne izbore koji će biti održani 21. juna...Utvrđeno je da je od 14.017 potpisa podrške koji su predati RIK-u u četvrtak, 12.719 potpisa...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.