Mediji: Priveden Sergej Trifunović

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 11:22

Mediji: Priveden Sergej Trifunović

Beograd -- Sergej Trifunović, glumac i bivši predsednik Pokreta slobodnih građana, priveden je 17. aprila u naselju Gornji Stepoš u Kruševcu, prenose mediji.

Njega je saobraćajna policija zaustavila oko 12.30 časova na putu Kruševac–Ravni. Glumcu je određeno zadržavanje od 12 sati zbog navodne vožnje pod dejstvom marihuane, navodi portal Nova S.

Taj portal navodi i da ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije prvi put da Trifunović krši zakon u saobraćaju. Velika prašina podigla se 13. januara prošle godine na Novom Beogradu, kada se u večernjim časovima, navodno pod uticajem kokaina, svojim automobilom zakucao u autobus Javnog gradskog prevoza, a potom pobegao.

Kako su mediji tada pisali, on se posle udesa pravdao da je otišao jer je "morao da otvori vrata majstorima i da nahrani mačke". Nekoliko sati posle incidenta, sam se prijavio policiji, ne krijući da je koristio drogu.

Nepunih mesec dana kasnije, Trifunović je svojim džipom "audi Q2" ponovo izazvao saobraćajnu nesreću na auto-putu za Novi Sad, kada se brzinom od 150 kilometara na sat zakucao u "fijat stilo" kojim je upravljao Srđan S. (44), koji je zbog povreda završio u bolnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kruševačka policija privela Sergeja Trifunovića: Proveo u stanici 12 sati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021

Sergej Trifunović, glumac i bivši predsednik Pokreta slobodnih građana, priveden je 17. aprila u naselju Gornji Stepoš u Kruševcu...Sergeja je saobraćajna policija zaustavila oko 12.30 časova na putu Kruševac-Ravni. Glumcu je određeno zadržavanje od 12 sati zbog navodne vožnje pod dejstvom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.