Bar Brankow: Sergej i mini festival za prvi rođendan

Izvor: NaDlanu.com, 09.Dec.2012, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bar Brankow: Sergej i mini festival za prvi rođendan

Bar „Brankow“ će sa tri žurke, na kojima će nastupiti čak desetak umetnika, ove nedelje obeležiti svoj prvi rođendan. Na proslavi će se kao specijalni gost pojaviti naš poznati glumac Sergej Trifunović, koji će pokazati svoje muzičko umeće.

Za samo godinu dana bar „Brankow“ se profilisao kao mesto za ljubitelje prefinjenjenog disko džez fanki haus zvuka.To potvrđuju gostovanja francuskog >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kralja disko muzike i jednog od najglamuroznijih DJ-eva današnjice Dimitri from Paris, autora kompilacije Hotela Costes Stefana Pompenjaka, nekadašnje pevačice Novel Vaga Melani Pejn, holandske fanki bugi atrakcije Kraak n Smaak.. Ističu se i nastupi naše džez dive Bisere Veletanlić, Bebi Dol, „Zemlje gruva“, hrvatskog sastava JINX... Centralna proslava rođendana je u četvrtak kad će nastupiti jedan od najboljih prestoničkih cover bendova „Makao“, a po završetku svirke za DJ pultom će se naći stari znalac fanki i disko tonova Peppe i mlade dame Ann D i Miss Milie. Obeležavanje godinu dana rada „Brankowa“ će pomalo podsećati i na neki vrstu mini festivala, pošto će i druga dva dana nastupiti veliki broj izvođača. U petak svira bend Ane Milenković, kome će specijlani gost povodom rođendana „Brankowa“ biti proslavljeni glumac Sergej Trifunović, koji će ovom prilikom pokazati svoje muzičko umeće. Po završetku svirke na binu izlaze Miss Mile, Dooshan i Slipi. Trećeg dana proslave rođendana, DJ set Anne D će uživo na perkusijama pratiti Niko i Sale saksofonu. Posle njih nastupaju i Dooshan i DJ peDJa. Ulaz na sva tri dana proslave je slobodan. Rezervacije na 069 83 00 777.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Sergej Trifunović svira na rođendanu bara "Brankov"

Izvor: Blic, 10.Dec.2012, 16:21

Bar „Brankow“ će sa tri žurke, na kojima će nastupiti čak desetak umetnika, ove nedelje obeležiti svoj prvi rođendan. Na proslavi će se kao specijalni gost pojaviti glumac Sergej Trifunović, koji će pokazati svoje muzičko umeće. ..Sergej Trifunović će povodom rođendana "Brankova" nastupiti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.