Pristalica bojkotaša udario Sergeja, ubrzo uhapšen

Izvor: Večernje novosti, 31.Maj.2020, 16:47

Pristalica bojkotaša udario Sergeja, ubrzo uhapšen

Lider PsG Sergej Trifunović napadnut je danas u centru Beograda Lider PsG Sergej Trifunović napadnut je danas u centru Beograda.Udario ga je pristalica bojkotaša dok je skupljao potpise za izbornu listu PSG Sergeja.Prišao mu i pitao ga jel ti to Vučić kupio šator.Posle incidenta u Knez Mihailovoj napadač je uhapšen.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nakon što je napadnut u Knez Mihailov OGLASIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ – Bojkotaši nam CRTAJU METE NA ČELIMA (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Maj.2020

Lider PsG Sergej Trifunović napadnut je danas u centru Beograda NAKON incidenta koji se danas dogodio u Knez Mihailovoj oglasio se Sergej Trifunović i objasnio kako se sve odvilo: - - Pitao je ko je kupio ovaj šator, ja mu kažem Vučić. Ali Đilas je platio ozvučenje....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.