Seka Aleksić postaje član žirija popularnog muzičkog takmičenja?

Izvor: Svet plus, 21.Jan.2017, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić postaje član žirija popularnog muzičkog takmičenja?

Seka Aleksić posle porođaja se brzo vratila u formu, a posle Nove godine krenula je sa nastupima, ali da radi na novom albumu, a jedna od vesti je da ćemo je možda uskoro gledati kao člana žirija popularnog muzičkog takmičenja.

Seka Aleksić se još pre početka emitovanja nove sezone Pinkove zvezde pominjala kao mogući član žirija, ali je ona to odbila zbog trudnoće. Kako sada stvari stoje Seka će najverovatnije od aprila zauzeti mesto u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << crvenoj stolici ovog muzičkog takmičenja, prenosi Blic. - "Čelnici TV Pink-a su odavno pregovarali sa Sekom da bude deo ovog formata, ali ona nije mogla tu ponudu da prihvati. Kako je bila trudna kada su krenula prva snimanja nove sezone, a u septembru je rodila sina Jakova, Seka je želela da se posveti porodici i nasledniku, pa zato nije prihvatila ponudu. Ipak, ona je oko Nove godine počela da se vraća poslovnim obavezama, pa su sa Pinka smatrali da je ovo pravi trenutak da je ponovo pozovu da bude u žiriju", kaže izvor i dodaje: - "Seka radi na novom albumu koji će, kako je najavila, promovisati u aprilu, pa kako će tada biti u žiži, prihvatila je i da bude deo ovog šoua. Seka je veoma duhovita i svi su ubeđeni da je ona pun pogodak za šou i da će je publika obožavati. Kako se emisije snimaju unapred, Seka je sigurna da će da se dobro organizuje i da sin Jakov neće primetiti njeno odsustvo."
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.