SEKA POSTAJE DEO ZIRIJA MUZICKOG TAKMICENJA Evo gde bismo uskoro mogli videti novopecenu mamu

Izvor: medio.rs, 21.Jan.2017, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKA POSTAJE DEO ZIRIJA MUZICKOG TAKMICENJA Evo gde bismo uskoro mogli videti novopecenu mamu

Seka Aleksić od aprila postaje jedan od članova žirija u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde".

Pevačica se neko vreme dvoumila da li da prihvati ovu obavezu, ali na kraju je odlučila da ponudu čelnika ružičaste televizije ne odbije i biće deo šou-programa u kome će ocenjivati mlade talente.

"Čelnici TV "Pink" su odavno pregovarali sa Sekom da bude deo ovog formata, ali ona nije >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << mogla tu ponudu da prihvati. Kako je bila trudna kada su krenula prva snimanja nove sezone, a u septembru je rodila sina Jakova, Seka je želela da se posveti porodici i nasledniku, pa zato nije prihvatila ponudu. Ipak, ona je oko Nove godine počela da se vraća poslovnim obavezama, pa su sa "Pinka" smatrali da je ovo pravi trenutak da je ponovo pozovu da bude u žiriju", kaže izvor i dodaje:

"Seka radi na novom albumu koji će, kako je najavila, promovisati u aprilu, pa kako će tada biti u žiži, prihvatila je i da bude deo ovog šoua. Seka je veoma duhovita i svi su ubeđeni da je ona pun pogodak za šou i da će je publika obožavati. Kako se emisije snimaju unapred, Seka je sigurna da će da se dobro organizuje i da sin Jakov neće primetiti njeno odsustvo", kaže izvor.

(blic)
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.