Dodik: Biće još referenduma, dat je najbolji odgovor Izetbegoviću

Izvor: Večernje novosti, 25.Sep.2016, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Biće još referenduma, dat je najbolji odgovor Izetbegoviću

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zadovoljan je prvim rezultatima referenduma, a svoje zadovoljstvo nije krio pred predstavnicima medija Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zadovoljan je prvim rezultatima referenduma, a svoje zadovoljstvo nije krio pred predstavnicima medija."Ovo je dan koji će nesumnjivo ući u istoriju, sada znamo da je 9. januar potvrđen od strane stanovništva. Ponosan >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sam što nije bilo incidenata, što je narod pokazao zrelost i odlučnost. Niko od budućih političara neće moći da zanemari volju naroda", poručio predsednik RS Milorad Dodik."Dat je najbolji odgovor Bakiru Izetbegoviću. Bilo bi pristojno da ćuti baš danas, ali on je već galamio", rekao je Dodik, a prenosi "Sputnjik".Na pitanje hoće li biti referenduma o sudu i tužilaštvu, Dodik je odgovorio: "Biće".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Odgovorićemo referendumom kad god pokušaju da nas ponize"

Izvor: B92, 25.Sep.2016

Banjaluka -- Predsednik RS Milorad Dodik rekao je da će referendum ući u istoriju RS, a da su građani potvrdili 9. januar kao Dan Republike koji će se i ubuduće obeležavati..."Republika Srpska glasanjem nije želela nikog da ugrozi, vlasti RS zajedno sa opozicijom su donele odluku o održavanju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.