Izvor: Blic, 26.Okt.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović: Za zastoj u formiranju vlasti odgovorna SDA i ljudi iz Srpske koji su izgubili izbore i sede u foteljama

Predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović smatra da će neformiranje vlasti na nivou BiH ojačati svest građana da Srpska može sama. Cvijanovićeva je izjavila da je do pre pola godine smatrala da Srpska treba da doprinese procesu formiranja vlasti na nivou BiH, ali da više ne razmišlja tako, jer Republika može da funkcioniše samostalno i bez BiH, ali je napomenula i da trpi određenu štetu zbog zaustavljenih projekata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Cvijanović: Nećemo braniti BiH od onih koji je ruše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2019

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je do pre pola godine smatrala da treba da se da doprinos procesu formiranja vlasti na nivou BiH, ali da više ne razmišlja tako, jer je videla da RS može da funkcioniše samostalno i da može bez BiH...Ona je u intervjuu za Glas plus...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.