Mladićev sin dobio pasoš

Izvor: B92, 16.Jun.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladićev sin dobio pasoš

Banja Luka -- Darko Mladić, sin haškog optuženika Ratka Mladića dobio je pasoš i uskoro bi trebalo da otputuje u Hag i poseti oca, koji se nalazi u pritvorskoj jedinici.

On je agenciji Srna rekao da je pokrenuta inicijativa da se njemu i prodici Ratka Mladića ukine zabrana putovanja u Evropsku uniju.

"Ja sam dobio pasoš i sam ću uskoro otputovati da posetim oca", rekao je Darko Mladić i dodao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se trenutno radi na formiranju tima advokata odbrane njegovog oca.

Bivši komandant Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratko Mladić uhapšen je 26. maja u selu Lazarevu kod Zrenjanina, a akciju su izvele Bezbednosno-informativna agencija Srbije i Služba za otkrivanje ratnih zločina.

Mladić je 1995. godine optužen pred Haškim tribunalom za ratne zločine, koji uključuju genocid, saučesništvo u genocidu, zločin protiv čovečnosti i kršenje običaja ratovanja.

Pogledaj vesti o: Uhapšen Ratko Mladić,   Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko Mladić dobio pasoš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2011

BEOGRAD -..Darko Mladić, sin haškog optuženika Ratka Mladića potvrdio je Srni da je dobio potrebna dokumenta i da će uskoro posetiti oca koji se nalazi u pritvoru Haškog tribunala..."Pokrenuta je inicijativa da se meni i porodici ukine zabrana putovanja u Evropsku uniju. Ja sam dobio pasoš i sam...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Darko Mladić putuje u Hag

Izvor: Večernje novosti, 16.Jun.2011

Pošto je dobio pasoš, sin Ratka Mladića u subotu ide kod oca. Nosi spisak domaćih advokata. Porodici vraćen sav novac

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.