Ljajić najavio završetak digitalizacije do polovine 2015.

Izvor: EurActiv Srbija, 25.Mar.2013, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić najavio završetak digitalizacije do polovine 2015.

Ministar trgovine i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić ocenio je da proces digitalizacije televizijskog signala ozbiljno kasni, ali da će biti završen u novom planiranom roku, do 17. juna 2015. godine. Prema njegovim rečima, u ovom trenutku Srbija je uradila petinu poslova na digitalizaciji. Prvobitno je bilo planirano da Srbija prelazak sa analognog na digitalno emitovanje TV signala završi prošle godine.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Ljajić najavio završetak digitalizacije do polovine 2015

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Mar.2013, 10:21

ADVERTISER-SERBIA.COM / BEOGRAD - Ministar trgovine i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić ocenio je da proces digitalizacije TV signala ozbiljno kasni, ali da će biti završen do 17. juna 2015 >>> (Ključne reči: Direktor Republicke agencije za elektronske kmomunikacije Ratel Milan Janković;...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.