ANĐELA NEZADOVOLJNA U VEZI: Prvi put javno priznala - U sekundi se sve promenilo! Najavila pakao Slavniću?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 01:32

ANĐELA NEZADOVOLJNA U VEZI: Prvi put javno priznala - U sekundi se sve promenilo! Najavila pakao Slavniću?

"To mi tek sada ulazi u glavu!"

Voditelj Marko Đedović je u "Šiša baru" razgovarao sa Anđelom Đuričić o njenom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem i aktuelnim dešavanjima sa Anom Ćurčić, kao i prvoaprilskoj šali sa Majom Marinković.

- Mnogo sam bolje jer je drugi, a ne prvi april. Malo sam nervozna jer ide Uskrs a nisam u kontaktu sa mojima, ne znam šta, kako. Meni je samo u glavi da li su ljuti, da li će mi poslati čestitku - rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona, pa dodala:

- Posle toga se Ana i ja raspravljamo i dolazi on koji zna da Maja pokušava da nam se meša u vezu, a sa Anom stalno vodimo šta je i kako je bilo i on dolazi u svom tom ludilu oi govori mi da raskida, njoj priča o dogovoru i seda pored Maje koja na neki način pokušava da nam napravi problem. Meni je fokus samo na tome bio. U jednoj sekundi mi se sve desilo, promenilo, vrtlog u glavi - rekla je Anđela.

- Utisak je svima ostavila Majina faca i zagrljaj - rekao je Marko.

- Da, to sam ja i videla. Mene je to dotuklo. Dobila sam odgovor da je ovo čekala i znala je da će sve to da se desi pre ili kasnije. Verovatno je mislila da on želi da bude tu pored nje, da je želi, ali je situacija kompleksna, pa ne može. Sad imamo deo gde je on baš nju izabrao. Zola mi je rekao da mu je on dao tu ideju jer je povezivan sa njom i jer sa njom postoje pitanja. Meni to nije šala Marko - rekla je Anđela.

- Što se ti nje smuvaš sa Necom ako ti ja to sad kažem? Je l' razumeš pitanje? Zašto baš Maja? - pitao je Marko.

Sad meni to tek dolazi u glavu, nisam razmišljala o tome. On je meni rekao da kad sa njom nemaš komunikaciju onda dobiješ ono što dobije FIlip. Kaže da je bolje da dobaci nešto i ne sasečeš komunikaciju sa njom jer će se ona sa tim malim zadovoljiti. Ne plašim se ja konflikta i rasprave sa Majom, samo mi moja situacija to ne dozvoljava. Nisam u situaciji da ja trećoj osobi nešto zamerim jer šta bi onda meni Ana trebala da uradi - rekla je.

- Kad si ti tako odreagovala vezano za Maju, šta misliš kako Ana treba da reaguje? Kako bi ti reagovala? - pitao je Marko.

- Ne znam, ne znam. Ako sam ovako reagovala za šalu, verovatno bi ona trebala mnogo gore prema meni da reaguje. Mene mnogo nervira što Ana laže, ali kad izgovori laž u meni rkene da kuva i ja krenem da se gušim ako ne odgovorim - rekla je Anđela.

Da li je u tebi nagomilano nezadovoljstvo? Da li ti je Maja glavni problem koji te guši u grudima? - pitao je Marko

- Jeste, jeste, sve ja vidim. Meni je lakše na sebe da reflektujem nego na nekog drugog. To što čuvam u sebi, to što je Maja dobacila ja reflektujem na Anu. Maja da dobije ne zeleno, nego i narandžasto svetlo ona je spremna na sve. Moraću da razgovaram opet sa Zvezdanom da li vidi da ona utiče na našu vezu, da li se pravi ćorav, ili je ćorav ili želi da bude ćorav. Bojim se da ću sebe početi da gledam - rekla je Anđela, a da li će se njihov razgovor pretvoriti u svađu i da li će ona da napravi haos Zvezdanu, ostaje nam da ispratimo.

Detaljnije pogledajte u videu.
Pogledaj vesti o: Prvoaprilske šale,   Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NEMAM ŠTA DA KRIJEM, TAKO JE...!" Zvezdan iskoristio PRILIKU kad Anđela nije tu pa se OBRATIO Maji

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023

"Ne treba da pričam sa tobom!"..Zvezdan Slavnić je pričao sa Anđelom Đuričić na garnituri, a u trenutku kad je ona ustala i otišla na kratko, on je iskoristio priliku da porazgovara sa Majom Marinković koja je sedela pored njih i mrdala glavom...- Meni je lako, ako ja treba realno da gledam,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.