Telekom Austrija ne otkriva strategiju u pregovorima

Izvor: S media, 07.Apr.2011, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom Austrija ne otkriva strategiju u pregovorima

Telekom Austrija pregovara sa Vladom Srbije o poboljšanju ponude za kupovinu Telekoma Srbije i još nije utvdio konačnu odluku, potvrdjeno je danas u austrijskoj telekomunikacionoj kompaniji.

Juta Mosbah zadužen za komunikacije u grupi Telekom Austrija rekao je da kompanija nije u poziciji da otkriva strategiju u pregovorima sa Vladom.

Ministri piju limunadu za samo 20 dinara

"Medjutim, mogu da potvrdim da analiziramo mogućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i da je naš tim počeo pregovore sa srpskom vladom", kazao je Mosbah.

Tadić: Telekom neće biti prodat ispod cene

Telekom Austrija je na tenderu za 51 odsto Telekoma Srbije jedini dostavio ponudu sa cenom od 950 miliona evra uz investicije od 450 miliona evra.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telekom Austrija ne otkriva strategiju u pregovorima

Izvor: Beta, 07.Apr.2011

BEČ, 7. aprila 2011. (Beta) - Telekom Austrija pregovara sa Vladom Srbije o poboljšanju ponude za kupovinu Telekoma Srbije i još nije utvdio konačnu odluku, potvrdjeno je u četvrtak Beti u austrijskoj telekomunikacionoj kompaniji...Juta Mosbah zadužen za komunikacije u grupi Telekom Austrija...

Nastavak na Beta...

Telekom Austrija pregovara sa Vladom

Izvor: Šumadija Press, 07.Apr.2011

Telekom Austrija pregovara sa Vladom Srbije o poboljšanju ponude za kupovinu Telekoma Srbije i još nije utvdio konačnu odluku, potvrdjeno je danas Beti u austrijskoj telekomunikacionoj kompaniji.

Nastavak na Šumadija Press...

Ćirić: Ne arčiti novac od Telekoma

Izvor: B92, 07.Apr.2011

Beograd -- Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić smatra da ne bi trebalo prihvatiti ponudu Telekoma Austrija za kupovinu 51 odsto Telekoma Srbije..."No, i ako Telekom bude prodat bilo bi kontraproduktivno da pare završe u potrošnji", kaže Ćirić...Prema njegovim rečima, dobijeni...

Nastavak na B92...

Kupovina Telekoma Srbije

Izvor: TrazimKredit.com, 07.Apr.2011

BEOGRAD, Kako saznajemo telekom Austrija pregovara sa Vladom Srbije o boljoj ponudi za kupovinu Telekoma Srbije i još nije utvdio konačnu odluku, saopšteno  je danas u austrijskoj telekomunikacionoj kompaniji.

Nastavak na TrazimKredit.com...

Počeli pregovori o Telekomu

Izvor: Blic, 07.Apr.2011

BEOGRAD - Telekom Austrija pregovara sa Vladom Srbije o poboljšanju ponude za kupovinu Telekoma, potvrdila je za B92 Ursula Novotni iz sektora za informisanje austrijske kompanije...Novotnijeva je u pisanoj izjavi potvrdila je da je proces u toku..."Proces je u toku i zato ne možemo da damo nikakvu...

Nastavak na Blic...

Počeli pregovori o prodaji Telekoma

Izvor: medio.rs, 08.Apr.2011, 02:06

Telekom Austrija pregovara s Vladom Srbije o poboljšanju ponude za kupovinu Telekoma Srbija i još nije utvrdio konačnu odluku, saopštila je juče ta kompanija. Premijer Cvetković tvrdi da Vlada nije spremna da spušta cenu Telekoma Srbija ispod 1,4 milijarde evra.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.