Izvor: Piplmetar.rs, 21.Sep.2022, 09:17

Princeza Dajana bi poklekla pred njenom lepotom: Megan Markl pokazala stajling na sahrani kraljice Elizabete, otmeno (foto)

Izdanje Megan Markl na sahrani kraljice Elizabete oduševio 
Poslednjem ispraćaju Elizabete II prisustvuju svi članovi kraljevske porodice, a pod posebnom „prismotrom“ su supruge njenih unuka Vilijama i Harija. I Kejt Midlton i Megan Markl za današnju svečanu i tužnu priliku odabrale su elegantne crne stajlinge i šešire sa širokim obodom.
Pročitajte: Sahrana kraljice Elizabete – Premijerka Ana Brnabić sa partnerkom stigla na ispraćaj monarhinje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pogledajte šta su obukle (foto)
Vojvotkinja od Saseksa nosi jednostavnu haljinu sa tankim ogrtačem preko ramena, sofisticirani model srednje dužine, i stileto cipele.
Pročitajte: Kejt Midlton u crnini – Povod je tužan, ali svi pričaju o besprekornom stilu nove princeze od Velsa (foto) Kosu je skupila u punđu, a šminka je takođe diskretna – bronzer u nijansi meda i „smokey“ senke za oči. Suptilan je izbor nakita, biserna kolekcija koju je na poklon dobila od kraljice.
Pročitajte: Kraljica Elizabeta i princ Filip – ljubav koja traje 69 godina
Prenos sa sahrane najveće monarhinje možete pratiti na portalu HELLO!  AUTOR: SVET
IZVOR: HELLO!
FOTO: Guliver Getty Photography




Opširnije

Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Sahrana kraljice Elizabete: Premijerka Ana Brnabić sa partnerkom stigla na ispraćaj monarhinje, pogledajte šta su obukle (foto)

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Sep.2022

Danas je sahrana kraljice Elizabete. Velika Britanija i svet danas se opraštaju od kraljice Elizabete. Današnji dan, 19. septembar, ostaće zabeležen u istoriji. Ne samo zbog činjenice da je ovo kraj jedne epohe već i zbog ceremonije koja će po svemu biti spektakularna. Celo Ujedinjeno Kraljevstvo...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.