Izvor: Blic, 22.Apr.2023, 13:49

(FOTO) BOBA I BRENA PRODAJU VILU U MAJAMIJU ZA 16, 9 MILIONA Američki mediji bruje o bivšem teniskom asu i njegovom odnosu sa princezom Dajanom

Bivša teniska zvezda Slobodan Boba Živojinović i njegova supruga, balkanska diva Lepa Brena, kako pišu američki mediji, prodaju vilu na obali u Majamiju za 16,9 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO JE PRAVA ISTINA Boba Živojinović prvi put o odnosu sa Ledi Dajanom, prodaji VILE u Majamiju i Breni: "Bila je nežna i prirodna"

Izvor: Blic, 23.Apr.2023, 07:01

Iza Slobodana Bobe Živojinovića su decenije uspešne karijere kako sportske tako i u raznim biznisima. Njegov privatan život pod lupom javnosti je i više od 35 godina zbog braka se pevačicom Lepom Brenom, sa kojom ima dva sina, dok iz prethodnog braka ima najstarijeg naslednika. Intervjue retko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.