Izvor: Blic, 23.Apr.2023, 07:01

OVO JE PRAVA ISTINA Boba Živojinović prvi put o odnosu sa Ledi Dajanom, prodaji VILE u Majamiju i Breni: "Bila je nežna i prirodna"

Iza Slobodana Bobe Živojinovića su decenije uspešne karijere kako sportske tako i u raznim biznisima. Njegov privatan život pod lupom javnosti je i više od 35 godina zbog braka se pevačicom Lepom Brenom, sa kojom ima dva sina, dok iz prethodnog braka ima najstarijeg naslednika. Intervjue retko daje, kaže smučili su mu se posle toliko godina života pod budnim okom javnosti, ali i šarmantnim opravdanjem da su Brena i snajka Aleksandra Prijović “istureni članovi” njihove porodice kada su mediji u pitanju, a muški deo samo stub i oslonac, ali onaj iz senke.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Boba Živojinović o princezi Dajani: "Bila je nežna"

Izvor: B92, 23.Apr.2023

Iza Slobodana Bobe Živojinovića je dugi niz godina teniske karijere, a u medijima je uvek bila interesantna priča o njegovom poznanstvu sa pokojnom princezom Dajanom, a bivši teniski as sada je odlučio da progovori nešto više o tome...Naime, Živojinović je trenutno u žiži javnosti nakon što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.