Boba Živojinović o princezi Dajani: Bila je nežna

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 12:17

Boba Živojinović o princezi Dajani: "Bila je nežna"

Iza Slobodana Bobe Živojinovića je dugi niz godina teniske karijere, a u medijima je uvek bila interesantna priča o njegovom poznanstvu sa pokojnom princezom Dajanom, a bivši teniski as sada je odlučio da progovori nešto više o tome.

Naime, Živojinović je trenutno u žiži javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon što je u "Njujork postu" osvanula vest da prodaje kuću u Majamiju za neverovatnih 17 miliona dolara, ali pre aktuelnih tema, Boba je odlučio da progovori o onome što mnoge više zanima.

"Bila je mi je velika čast što je došla i pratila, navijala za mene, na Vimbldonu kada sam igrao protiv Džimija Konorsa. Pre toga smo se upoznali na jednoj humanitarnoj egzebiciji. Iako je njena porodica imala ložu, ona je navijala sa tribina ali to nije bilo neuobičajeno jer su mnoge poznate ličosti tako radile. Mediji su od toga, naročito engleski, napravili nešto više. Malo mi je neugodno da i posle toliko godina opet se poteže ta priča, a ne bi se moglo reći ni da smo imali druženje", kaže Živojinović za Blic, a na pitanje kakva je bila Ledi Di o kojoj su svi toliko pričali, odgovara:

"Prirodna, nežna, normalna. Razgovarali smo tada oko sat vremena, bila je tu moja tadašnja supruga Zorica i sin Filip, koji je imao tri godine. On je sve vrme govorio: ti nisi princeza. To je bilo simpatično jer je valjda kao dete u tim godinama drugačije zamišljao princeze. Pričali smo o deci, Filipu i uobičajenim temama. Posle se to drugačije prenelo u medije i to uz neku moju izjavu koju nikada nisam dao. Kao džentlmen i da je bilo nešto nikada ne bih pričao o tome, a ne što zaista ništa nije bilo."

Boba je, zatim, potvrdio da u tekstu "Njurok posta" o prodaji kuće u Majamiju ima istine.

"To je tačno, kuća će uskoro biti potpuno gotova i odlučili smo da je prodamo. Mislim da će to biti kuća koja je u rekordnom roku sagrađena u Majamiju jer smo počeli gradnju prošle godine, a evo uskoro će biti gotova. Bivša teniserka Martina Navratilova je vrata do nas i njena kuća je građen skoro tri i po godine. Razmišljali smo da je iznajmljujemo, ali smo onda Brena i ja seli i dogovorili se da je ipak prodamo, pa ćemo sledeće godine graditi novu. Nas biznis više veže za Evropu, a šteta je da takva kuća i na takvom mestu bude prazna. Sa druge strane, nakon što se dogodila pandemija korona virusom ljudi su iz Njujorka počeli da se sele u Majami, i ovo je postala tražena destinacija za život. Uz obalu ima relativno mali broj kuća i cena im je u ovom trenutku dobra. Odlučio sam da iskoristim to", kaže Boba koji je od vrhunskog tenisera postao uspešan biznismen što je redak spoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.