ZORANA MIHAJLOVIĆ: Glasam da Vučić bude kandidat na predsedničkim izborima

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Glasam da Vučić bude kandidat na predsedničkim izborima

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović smatra da bi Aleksandar Vučić pobedio već u prvom krugu predsedničkih izbora

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture SNS Zorana Mihajlović izjavila je da SNS ima više kandidata za predsednika koji bi uz veliku borbu i trud mogli da pobede na predsedničkim izborima, ali da bi samo lider stranke Aleksandar Vučić mogao da pobedi u prvom krugu predsedničkih izbora. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ona je kazala da će odluku o kandidatu za predsednika na proleće zajedno doneti Aleksandar Vučić i vrh SNS-a, kao i da će se on birati po tome da li može i ume da odgovori na izazove.

- Biće to odluka u najboljem interesu Srbije, a ne SNS-a. Tomislav Nikolić je zaslužan za pobedu SNS-a 2012. godine, bio je dobar predsednik u mirnom vremenu, ali ide drugačije vreme u našem okruženju i svetu. Treba nam predsednik koji ume da odgovori na nove izazove - rekla je Mihajlović.

MINISTARSTVO PRAVDE: Nema čekanja, tražićemo hitno izručenje Haradinaja

SRBIJA OKOVANA LEDOM I SNEGOM: Danas -12, a sutra JOŠ HLADNIJE!

Upitana da prokomentariše da li je SNS spremna da rizikuje i kandiduje Nikolića, iako istraživanja pokazuju da bi on u drugom krugu teško pobedio Vuka Jeremića i Vojsislava Šešelja, Mihajlović je ponovila da vladajuća koalicija treba da ima zajedničkog kandidata, kao i da bi samo Vučić pobedio u prvom krugu.

- Nama treba ubedljiva pobeda da bi Srbija ostala politički stabilna, što je preduslov za dalji ekonomski rast - rekla je ona i dodala da Šešelj i Jeremić nemaju šanse ako kandidat bude Vučić, ali da je "sve moguće" ako kandidat bude neko drugi.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.