Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Nov.2012, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirbi:Neme promena politike na Balkanu bez obzira na izbore

Američka politika na Balkanu ostaće nepromenjena, bez obzira da li će na sutrašnjim predsedničkim izborima pobediti sadašnji predsednik Barak Obama ili njegov republikanski izazivač Mit Romni, ocenio je ambasador SAD u Srbiji Majkl Kirbi. "Interesi SAD se neće menjati. Nas zanima stabilnost u regionu i voleli bismo da vidimo rešenje koje će uključivati i Kosovo. To bi bilo rešenje sa kojim bi mogli da žive i Beograd i Priština", kazao je Kirbi u intervjuu za S media portal. Kirbi ...
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Politika SAD se ne menja

Izvor: Danas, 05.Nov.2012

Američka politika na Balkanu ostaće nepromenjena bez obzira da li će na današnjim predsedničkim izborima pobediti demokrata Barak Obama ili njegov republikanski izazivač Mit Romni, izjavio je ambasador SAD u Srbiji Majkl Kirbi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.