Izvor: Blic, 01.Mar.2017, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hasani: Uskoro odluka albanskih predstavnika o predsedničkim izborima

Partija za demokratsko delovanje (PDD) koja okuplja Albance iz Preševa, Bujanovca i Medveđe će odluku o predsedničkim izborima doneti kada budu bili raspisani, izjavio je danas funkcioner te stranke Fatmir Hasani.

On je rekao da do sada niko od predsedničkih kandidata nije traži podršku PDD.

Hasani je reako i da "niko do sada nije zvao PDD (da ga podrži na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izborima) i dodao da ta stranka "još nije zauzela stav" o predsedničkim izborima.

- Čekamo raspisivanje izbora i posle ćemo zauzeti stav da li ćemo podržati jednog od predsedničkog kandidata ili će izbori za nas proći da kažem "tiho" - rekao je Hasani, koji je i poslanik u Skupštini Srbije.

PDD, čiji je lider Riza Haljimi, je pojedinačno najjača političa partija koja okuplja lokalne Albance iz Preševa, Bujanovca i Medveđe a u aktuleno sazivu Skupštine Srbije Hasani je njen jedini poslanik.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.