U opštini Zubin Potok blokirani svi alternativni putevi

Izvor: Studio B, 10.Sep.2012, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U opštini Zubin Potok blokirani svi alternativni putevi

Predsednik Skupštine opštine Zubin Potok Stevan Božović potvrdio je da su i u toj opštini na severu Kosovu jutros zatvoreni svi alternativni putni pravci prema centralnoj Srbiji.

"To će ugroziti redovno snabdevanje osnovnim životnim namirnicama severa Kosova", rekao je Božović agenciji Beta. On je rekao da to "što pripadnici Kfora rade u poslednje vreme na severu pokrajine potvrđuje da su izašli iz svog mandata i da pomažu Prištini da i na sever implementira svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << institucije koje Srbi ne ne priznaju".

"U toku dana biće održana vanredna sednica predstavnika opština na severu Kosova kako bi se razmotrila trenutna situacija koja se iz dana u dan komplikuje, i pronašlo rešenje koje će biti prihvatljivo, pre svega za stanovništvo koje ovde živi", rekao je Božović. Alternativni putevi blokirani su i u opštini Leposavić.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.