Specijalni odnosi Srbije i RS jedan od temelja Dejtona

Izvor: B92, 09.Jan.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Specijalni odnosi Srbije i RS jedan od temelja Dejtona"

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić prisustvovao je u Banjaluci obeležavanju 9. januara, Dana Republike Srpske.

Jeremić je prisustvovao prijemu koji je organizovao predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, a potom i Svečanoj akademiji u dvorani "Borik".

Jeremić je rekao da je veliki dan za Republiku Srpsku i za naš celi narod.

"Počastvovan sam što sam ovde. Specijalni odnosi Srbije i Republike Srpske su jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od temelja Dejtona. Brze promene se dešavaju u svetu. 2016 godina je bila godina promena, ne mislim da će ova biti mirnija. Zato trebamo biti mudri da ostvarimo svoje interese”, rekao je Jeremić za RTRS.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEREMIĆ PRISUSTVOVAO OBELEŽAVANJU DANA RS: Ovo je veliki dan za Srpsku i ceo naš narod!

Izvor: Kurir, 09.Jan.2017

...Jeremić je prisustvovao prijemu koji jeorganizovao predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, a potom iSvečanoj akademiji u dvorani "Borik"Jeremić je rekao da je danas veliki dan za Republiku Srpsku i za našceli narod.."Počastvovan sam što sam ovde Specijalni odnosi Srbije i Republike Srpske...

Nastavak na Kurir...

Jeremić prisustvovao obeležavanju Dana Republike Srpske

Izvor: Blic, 09.Jan.2017

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić prisustvovao je danas u Banjaluci obeležavanju 9. januara, Dana Republike Srpske. Jeremić je prisustvovao prijemu koji je organizovao predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, a potom i Svečanoj akademiji u dvorani...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.