SNS i PUPS idu zajedno na izbore na svim nivoima

Izvor: Blic, 19.Feb.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS i PUPS idu zajedno na izbore na svim nivoima

PUPS i SNS ići će zajedno na izbore, izjavio je predsednik SNS i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Kako je Vučić izjavio posla sastanka sa delegacijom Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS), koju je predvodio lider Milan Krkobabić, dogovoreno je da PUPS i SNS izađu zajdno na republičke, pokrajinske i lokalne izbore gde god je to moguće.

Kako je rekao, dve stranke će raditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zajednički.

Vučić: Koalicija nije protiv nekoga, već za bolju Srbiju

- Ne pravimo kaolacije i liste protiv bilo koga, već listu za budućnost Srbije, kako da ljudi u Srbiji žive bolje, na čvrstim, stabilnim temeljima - izjavio je Vučić posle sastanka.

Milan Krkobabić rekao je u obraćanju novinarima da je na današnjem sastanku definisan nastavak saradnje.

- Ona traje pune dve godine - principijalno, dosledno i hrabro. PUPS i ja smo podržali koncept fiskalne konsolidacije koji za cilj treba da ima redovnost i sigurne isplate penzija - rekao je Krkobabić.

Nismo otvarali šampanjac

Vučić je rekao da ovde danas nije otvaran nikakav šampanjac, jer "predstoji veliki posao".

- Ovo jeste veliki dan, ali nas očekuje puno posla - rekao je Vučić.

Krkobabića i ostale članove delegacije PUPS dočekao je premijer Vučić, zajedno sa Bratislavom Gašićem i Radomirom Nikolićem.

Juče je predsedništvo PUPS-a jednoglasno je zaključilo da se obrati Vučiću kako bi otpočeli razgovore o mogućem predizbornom sporazumom sa SNS.

Pročitajte još

Kako je saopšteno iz te stranke, ukoliko se ne postigne dogovor, PUPS će samostalno na izbore.

U saopštenju PUPS navodi se da je premijer taj koji je pokazao najveću posvećenost zajedničkim ciljevima, kao i najveću pažnju za potrebe penzionera.

PUPS je do sada bio u koaliciji sa SPS i JS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.