Ružić: Racionalna odluka SPS da podrži Vučića

Izvor: Blic, 18.Feb.2017, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić: Racionalna odluka SPS da podrži Vučića

Potpredsednik SPS Branko Ružić, izjavio je danas da je ta stranka, podrškom kandidaturi Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, donela racionalnu odluku, baziranu na realpolitici, interesu Srbije, njenih građana i državotvornoj orijentaciji same stranke.

- Obostrano poštovanje SPS i SNS jeste ključ za postizanje uspeha i bez obzira na ideološke, kulturološke i programske nijanse i razlike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << program svih nas jeste i mora biti uspešna Srbija - istakao je Ružić.

Ružić nije prisustvovao današnjoj sednici Glavnog odbora SPS, na kojoj je odlučeno da kandidat socijalista na izborima za predsednika Srbije bude lider SNS Aleksandar Vučić.

On se u to vreme nalazio na konferenciji u Bosni i Hercegovini u organizaciji Fondacije za razvoj i demokratiju gde je jedan od predavača, saopštila je Služba za informisanje GO SPS.

- Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu u upravljanju društvenim procesima u Srbiji, kao i da zajedno sa koalicionim partnerom daje jasne i efektne odgovore na izazove koji stoje pred našom državom - istakao je Ružić.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.