Ružić: Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu

Izvor: B92, 18.Feb.2017, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić: Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu

Potpredsednik SPS Branko Ružić izjavio je da je ta stranka, podrškom kandidaturi Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, donela racionalnu odluku.

On je istakao da je SPS doneo odluku baziranu na realpolitici, interesu Srbije, njenih građana i državotvornoj orijentaciji same stranke.

"Obostrano poštovanje SPS i SNS jeste ključ za postizanje uspeha, i bez obzira na ideološke, kulturološke i programske nijanse i razlike, program svih nas jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i mora biti uspešna Srbija", istakao je Ružić.

Ružić nije prisustvovao sednici Glavnog odbora SPS, na kojoj je odlučeno da kandidat socijalista na izborima za predsednika Srbije bude lider SNS Aleksandar Vučić.

On se u to vreme nalazio na konferenciji u Bosni i Hercegovini u organizaciji Fondacije za razvoj i demokratiju gde je jedan od predavača, saopštila je Služba za informisanje GO SPS.

"Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu u upravljanju društvenim procesima u Srbiji, kao i da zajedno sa koalicionim partnerom daje jasne i efektne odgovore na izazove koji stoje pred našom državom", istakao je Ružić.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ružić: Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu

Izvor: N1 televizija, 18.Feb.2017

Socijalistička partija Srbije na sednici Glavnog odbora je donela racionalnu odluku baziranu na realpolitici, interesu Srbije, njenih građana i državotvornoj orijentaciji same stranke, izjavio je Branko Ružić, potpredsednik SPS-a..."Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu u upravljanju društvenim...

Nastavak na N1 televizija...

Bošnjačka narodna stranka podržava kandidaturu Vučića

Izvor: Blic, 19.Feb.2017, 12:35

Predsedništvo Bošnjačke narodne stranke podržalo je odluku Glavnog odbora SNS-a da Aleksandar Vučić bude kandidat vladajuće koalicije na predstojećim predsedničkim izborima...Kako je rekao predsednik BNS, SNS je izabrala, a oni "kao korektni politički i koalicioni partneri podržavaju takvu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.