Ružić: Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu

Izvor: N1 televizija, 18.Feb.2017, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić: Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu

Socijalistička partija Srbije na sednici Glavnog odbora je donela racionalnu odluku baziranu na realpolitici, interesu Srbije, njenih građana i državotvornoj orijentaciji same stranke, izjavio je Branko Ružić, potpredsednik SPS-a.

"Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu u upravljanju društvenim procesima u Srbiji, kao i da zajedno sa koalicionim partnerom daje jasne i efektne odgovore na izazove koji stoje pred našom državom. Obostrano poštovanje SPS i >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << SNS jeste ključ za postizanje uspeha, i bez obzira na ideološke, kulturološke i programske nijanse i razlike, program svih nas jeste i mora biti uspešna Srbija", istakao je Ružić. koji se nalazi na konferenciji u BiH, objavljeno je na sajtu SPS.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.