Izvor: Blic, 02.Maj.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Uraditi više na polju integracije Srba

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova (AZBK) Ramuš Haradinaj izrazio je danas uverenje da Kosovo može da učini više na polju integracije srpske manjine, posebno one koja živi u severnom delu Kosova.



"Moramo vratiti međusobno poverenje kako bi svi ljudi na Kosovu živeli slobodno", rekao je Haradinaj.

Dodao je da Kosovo mora još mnogo toga da uradi i kako bi i zemlje koje još nisu priznale nezavisnost Kosova to učinile.

"Uveren sam da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kosovo može da uradi mnogo više u procesu priznavanja", rekao je Haradinaj.

Haški tribunal oslobodio je Ramuša Haradinaja početkom aprila svih optužbi. Tužilaštvo je danas uložilo zahtev za ponovno suđenjekako bi se ispiitali i svedoci koji ranije nisu želeli da se pojave pred sudom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.