Đukić Dejanović: Počinju pregovori SPS i SNS o vladi

Izvor: Telegraf.rs, 02.Avg.2016, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić Dejanović: Počinju pregovori SPS i SNS o vladi

Razgovori lidera Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije o novoj vladi trebalo bi da počnu danas, rekla je potpredsednica socijalista Slavica Ðukić Dejanović, navodeći da će se prvo razgovarati o politici nove vlade, zatim resorima, a na kraju o personalnim rešenjima.

SPS je na stranačkim organima ovlastila lidera Ivicu Dačića da razgovara sa mandatarom Aleksandrom Vučićem o >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vladi i taj sastanak će verovatno biti održan tokom dana, rekla je Ðukić Dejanović Tanjugu i navela da pretpostavlja da će razgovori biti završeni do petka ili subote.

Prema njenim rečima, čim budu završeni pregovori Dačić će stranačke organe obavestiti o tome, kako bi SPS zauzeo svoj stav o vladi.

Ðukić Dejanović je navela da bi posle završenih razgovora o vladi o njihovom ishodu prvo trebalo da se izjasne stranački organi SNS, a potom i socijalisti.

Foto: Tanjug/Nenad Milošević

Ona je navela da dok traju pregovori nema nikakve informacije o kadrovskim rešenjima u budućoj vladi.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Đukić Dejanović: Vučić razmišlja o resorima, a mi o imenima

Izvor: N1 televizija, 02.Avg.2016

Zamenica predsednika Socijalističke partije Srbije Slavica đukić Dejanović izjavila je danas da će razgovori lidera SPS Ivice Dačića i mandatara za sastav Vlade Srbije Aleksandra Vučića trajati do petka ili subote, da mandatar razmišlja o resorima u kojima vidi ljude iz SPS a da će se ta stranka...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.