Žiri “Pinkovih zvezdica” oduševljen Valentinom: Deco, šta vi jedete?! (video)

Izvor: Svet, 13.Mar.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiri “Pinkovih zvezdica” oduševljen Valentinom: Deco, šta vi jedete?! (video)

Valentina je druga kandidatkinja koja je nastupila u večerašnjoj epizodi “Pinkovih zvezdica” koja je raspametila publiku i žiri.
Ona je takođe, kao i Isidora, pevala pesmu Kristine Agilere “Hurt” i dobila svih 5 glasova.
“Šta je ovo, Bože dragi?” Ja ne znam da li ste vi normalni?! Šta jedete i šta pijete, deco?! Ovo je bilo fenomenalno. Ja sam sve vreme bila naježena, od početka do kraja. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << znam šta da ti kažem”, nije krila oduševljenje Jelena Tomašević.
“Ništa pametno nemam da kažem, osim da si divna, i da je ovo bilo stvarno prelepo”, rekao je Milan.
Hari nije imao više reči i pohvala, jer kandidati toliko dižu lestvicu svake nedelje.
“Ja sam ponosan na ovaj šou program. U odnosu na ono što mogu da gledam na ovim televizijama, vi ste nam osvetlali obraz”, oduševljen je bio Hari.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Žiri “Pinkovih zvezdica” oduševljen Valentinom: Deco, šta vi jedete?!

Izvor: Scandal.rs, 13.Mar.2015

Valentina je druga kandidatkinja koja je nastupila u večerašnjoj epizodi “Pinkovih zvezdica” koja je raspametila publiku i žiri...Ona je takođe, kao i Isidora, pevala pesmu Kristine Agilere “Hurt” i dobila svih 5 glasova...“Šta je ovo, Bože dragi?” Ja ne znam da li ste vi normalni?!...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.