Pinkove zvezdice: Predivni Pavle Vasiljević otvorio takmičarsko veče i izazvao gromoglasan aplauz! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Predivni Pavle Vasiljević otvorio takmičarsko veče i izazvao gromoglasan aplauz! VIDEO

Najmlađi takmičar šoua Pinkove zezdice Pavle Vasiljević, otvorio je superfinale i izazvao gromoglasan aplauz publike u studiju, ali i petočlanog žirija, koje je od prvog dana ovaj mališan raspametio.

Izvodeći numeru "Ime moje" od Jelene Tomašević, Pavle je svojim gospodskim nastupom ponovo fascinirao sve u Pinkovim zvezdicama, te je kao i svaki put na kraju svoje izvedbe poslao publici poljubac i dobio ovacije.

Pre samog izlaska na binu izbačeni takmičari Pinkovih zvezdici, izneli su svoje mišljenje o takmičaru koji je od samog početka osvojio čitav region.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Vrisak i ovacije devojčica u Pinkovim zvezdicama: Igor Lazarević u superfinalu briljirao! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2015

Igor Lazarević nastupio je kao drugi takmičar u superfinalu šoua Pinkove zvezde, a kao što to biva svaki put kada se on pojavi na velelepnoj sceni, izazvao je vrisak i aplauz devojčica u studiju...Šarmantni Igor je zablistao je na sceni i izveo  "Ružica si bila" od Bijelog dugmeta, a njegov nastup...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.