Vrisak i ovacije devojčica u Pinkovim zvezdicama: Igor Lazarević u superfinalu briljirao! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2015, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrisak i ovacije devojčica u Pinkovim zvezdicama: Igor Lazarević u superfinalu briljirao! VIDEO

Igor Lazarević nastupio je kao drugi takmičar u superfinalu šoua Pinkove zvezde, a kao što to biva svaki put kada se on pojavi na velelepnoj sceni, izazvao je vrisak i aplauz devojčica u studiju.

Šarmantni Igor je zablistao je na sceni i izveo  "Ružica si bila" od Bijelog dugmeta, a njegov nastup je propraćen ovacijama i aplauzom. Jedan od omiljenih takmičara >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Pinkovih zvezdica dobio je i pregršt pozitivnih komentara žirija za večerašnji nastup,  dok su devojčice sve vreme vrištale i skandirale njegovo ime.

"Bravo, Igore ovo je bilo fenomenalno", rekla je Goca. "Odabrao si jednu od meni omiljenih pesama. Prijatno si me iznenadio i voleo bih da imam takav nastup i muzički i scenski", dodao je Milan, dok je Jelena izjavila kako je se vse vreme ježila dok je pevao.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.