Pinkove zvezdice: Marko Bošnjak kao anđeo na sceni! VIDEO

Izvor: Svet plus, 25.Jun.2016, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Marko Bošnjak kao anđeo na sceni! VIDEO

Najveći favorit u muzičkom takmičenju Pinkove zvezdice, Marko Bošnjak, ni u večerašnjem prvom finalu nije razočarao, a na bini se pojavio kao anđeo.

Marko Bošnjak je definitivno jedan od najvećih favorita ovogodišnje sezone Pinkovih zvezdica, a večeras je potpuno opčinio žiri i publiku. On je pevao pesmu Dina Merlina, "Nedostaješ", a žiri se složio da je i večeras uspeo da izazove emociju kod svih i da je uneo dušu u pesmu. Hari mu je čak rekao da bi plakao i kada bi on pevao telefonski imenik.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

ANĐEO BOŽANSKOG GLASA: Mali Marko ODUVAO hitom Dina Merlina, žiri u suzama! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2016

Učesnik "Pinkovih zvezdica", mali Marko Bošnjak, pojavio se na sceni sa krilima i otpevao pesmu "Nedostaješ" Dina Merlina...Publika je vrištala dok je Marko izvodio veliki hit, a žiri je i ovaj put bio oduševljen njegovim pevanjem, pa su im i sada suze navirale...Pogledajte kako je Marko otpevao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.