Pinkove zvezdice: Irina Arsenijević anđeoskim glasom očarala - Posle ove interpretacije nema ocena! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Jun.2015, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Irina Arsenijević anđeoskim glasom očarala - Posle ove interpretacije nema ocena! VIDEO

Irina Arsenijević u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice nastupila je kao četvrta takmičarka u drugoj grupi i svojim anđeoskim glasom raspametila petočlani žiri.

Izvodeći numeru "The power of love", irina Arsenijević je u večerašnjoj emisiji Pinkovih zvezdica izazvala neverovatne emocije petočlanog žirija koji je bio fasciniran >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << njenim anđeoskim vokalom: "Ovo je za pet pesama bilo. Ovo je kao pet tona čura da si unela. Posle ove interpretacije nema ocena", rekao je Hari. Ovde nema ocena, složila se Goca. Ovo je bilo... Irina..."  aplaudirala joj je ona. Milan je samo pokazao srce, ostao je bez reči. Stvarno si divnoća, i anđeo, i tako anđeoski pevaš. Apsolutno si u pesmi bila sve tehnički, emotivno odrađeno kako treba. Prelepo izgledaš, divno, dodala je Jelena. Našla si foru da budeš prva, sada si prva za mene. Imaš tu lepotu i glas da budeš prva, hvalio ju je Hari.

Dalje idu Irina Arsenijević i Nikola Milenković, dok će se u duelu naći Ivona Rambosek i Mateja Vukašinović

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pinkove zvezdice: Valentina Mec briljirala - Bila si famozna! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Jun.2015

Za trećoj grupi koju u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice čine Todor Kitanović, Valentina Mec, Pavle Vasiljević i Dunja Jeličić, žiri je imao samo reči hvale, a najmlađi učesnik dobio je pregršt pozitivih komplimenata...Izvodeći numeru "Unbreak my heart", Valentina Mec izazvala je pregršt...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.