Izvor: Svet plus, 17.Jun.2016, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Elena Bimbilovska raspametila!

Elena Bimbilovska večeras u drugoj polufinalnoj emisiji Pinkove zvezdice oduševila je izvedbom pesme ''Crazy in love'' koju u originalu peva Bijons.

Naime, Elena Bimbilovska večeras u drugoj polufinalnoj emisiji Pinkovih zvezdica predstavila se pesmom ''Crazy in love''. Komentari žirija su bili pozitivni kao i uvek. ''Ja volim kad ona 'podivlja'. Mislim da treba da insistiraš na toj svojoj sjajnoj energiji. Potpuno vampirski, svi se skamenimo'', rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Leontina. ''Bilo je sjajno, nemam šta da ti zamerim'', dodala je Goca. ''Mi čekamo da vidimo kako ti igraš. Je l' si ti to namerno čekala kraj da đuskaš?'', upitao je Milan koji je bio oduševljen scenskim nastupom.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pinkove zvezdice: Elena Bimbilovska raspametila! VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Jun.2016

Elena Bimbilovska večeras u drugoj polufinalnoj emisiji Pinkove zvezdice oduševila je izvedbom pesme ''Crazy in love'' koju u originalu peva Bijons...Naime, Elena Bimbilovska večeras u drugoj polufinalnoj emisiji Pinkovih zvezdica predstavila se pesmom ''Crazy in love''. Komentari žirija su bili...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.