Izvor: Svet plus, 17.Jun.2016, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Elena Bimbilovska raspametila! VIDEO

Elena Bimbilovska večeras u drugoj polufinalnoj emisiji Pinkove zvezdice oduševila je izvedbom pesme ''Crazy in love'' koju u originalu peva Bijons.

Naime, Elena Bimbilovska večeras u drugoj polufinalnoj emisiji Pinkovih zvezdica predstavila se pesmom ''Crazy in love''. Komentari žirija su bili pozitivni kao i uvek. ''Ja volim kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ona 'podivlja'. Mislim da treba da insistiraš na toj svojoj sjajnoj energiji. Potpuno vampirski, svi se skamenimo'', rekla je Leontina. ''Bilo je sjajno, nemam šta da ti zamerim'', dodala je Goca. ''Mi čekamo da vidimo kako ti igraš. Je l' si ti to namerno čekala kraj da đuskaš?'', upitao je Milan koji je bio oduševljen scenskim nastupom.

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pinkove zvezdice: Martija je svetska zvezda! VIDEO

Izvor: Svet plus, 18.Jun.2016, 00:08

Martija Stanojković večeras u drugoj polufinalnoj emisiji Pinkove zvezdice oduševila je žiri i sve prisutne u studiju!..Naime, kako je Goca Tržan napustila zbog nastupa Pinkove zvezdice, ne njeno mesto došao je Marko Kon koji je otkrio da nikada nije slušao Martijin nastup iz fotelje i da je to...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.