Pinkove zvezdice: Četvoro takmičara ispalo iz takmičenja! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Jun.2015, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Četvoro takmičara ispalo iz takmičenja! VIDEO

Iz večerašnjeg takmičenja Pinkove zvezdice ispalo je četvoro takmičara, dok je preostalih 16 obezbedilo prolaz u polufinale.

U nešto izmenjenim pravilima, takmičari Pikovih zvezdica nastupali su isto kao i njihove kolege iz "Pinkovih Zvezda", dok je žiri glasao putem tableta. Takmičari Pinkovih zvezdica bili su podeljeni u pet grupa u kojoj je nastupalo njih četvoro, od >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kojih je dvoje išlo direktno u polufinale, dok drugih dvoje se borilo u duelu. Iz duela, po jedan takmičar prošao je direktno u polufinale, dok drugi je išao u acapella deo. Iz "a cappella" dela samo jedan takmičar prolazi dalje. Četiri takmičara je večeras napustilo takmičenje, to su: Todor Kitanović, Sofija Perić, Ivona Rambosek i Milica Mamontov.

Plasman u polufinale obezbedilo je 16 kandidata, to su: Marija Serdar, Trajče Georgiev, Modrag Đokić, Mateja Vulašinović, Nikola Milenković, Irina Arsenijević, Dunja Jeličić, Valentina Mec, Pavle Vasiljević, Ismail Delija, Milica Ilić, David Radosavljević, Igor Lazarević, Lena Stamenković, Isidora Mitić i Jovan Aleksić.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.