Ovo su nove Pinkove zvezdice! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 04.Sep.2015, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su nove Pinkove zvezdice! (VIDEO)

Prvo veče nove sezone takmičenja, i već sedam "petica"! Upoznajte nove talentovane klince koji će se boriti za titulu Pinkove zvezdice!

Foto: RTV Pink

Večeras je na Pinku počela druga sezona takmičarskog šoua za decu koja žele da se ostvare kao pevači, pred strogim žirijem koji čine Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković i Hari Varešanović.

Prvo veče i odmah "petice" – Nejra koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je pevala pesmu "I have nothing" i Ivana sa "Srešćemo se opet" dobile su po pet glasova od žirija, kao i apsolutna "pobednica" prve epizode, malena Katarina koja ima samo sedam godina! Nju Leontina pamti sa festivala "Čarolija".

"Imala je pet godina, nije postojao stalak za mikrofon koji je mogla da dohvati", rekla je ona.

Slatka devojčica iz Beograda, koju su prozvali Palčica, tako je već u prvim časovima postala jedan od favorita, divnim izvođenjem pesme "Ima jedan svijet".



Izvor: YouTube

"Razbila" je i Mina sa pesmom "What's up", i za nju su Jelena i Hari rekli da je najbolje pevala večeras. Uroš sa "Sve je ovo premalo za kraj" od Leontine je dobio titulu superfinaliste, nova Selena Gomez – Tamara sa "Jar of hearts" oduševila je žiri, a konačno ga je rasplakao mali Marko pesmom "One night only".



Izvor: YouTube

Žiri je prema njima bio velikodušan, ali bilo je i neuspešnijih audicija. Po četiri glasa dobili su Darija, Martija, Ivona i Ilma, uz pokoju kritiku žirija, a po tri Anđela, Tamara, Mateja i Nikola.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice,   Goca Tržan,   Milan Stanković

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDEO: Ovo su nove Pinkove zvezdice!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2015, 10:11

Prvo veče nove sezone takmičenja, i već sedam "petica"! Upoznajte nove talentovane klince koji će se boriti za titulu Pinkove zvezdice!..U petak je na Pinku počela druga sezona takmičarskog šoua za decu koja žele da se ostvare kao pevači, pred strogim žirijem koji čine Jelena Tomašević,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.