ODUŠEVILA JE REGION U PINKOVIM ZVEZDICAMA pre 6 godina! Magdalena je izrasla u PRELEPU devojku i ima iznenađenje za publiku

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2021, 20:31

ODUŠEVILA JE REGION U PINKOVIM ZVEZDICAMA pre 6 godina! Magdalena je izrasla u PRELEPU devojku i ima iznenađenje za publiku

Nastavila je da se bavi onim što najviše voli - pevanjem

Pre šest godina je bila samo dete, ali dete koje je svojim talentom opčinilo region i bilo vrlo zapaženo u takmičenju "Pinkove zvezdice".

Danas, Magdalena Vračić (19) je prelepa devojka koja je nastavila da se bavi onim što najviše voli - pevanjem, a novom pesmom oduševljava region!

Naime, lepa Magdalena objavila je spot za pesmu "Hej oko dva", koju su radili najbolji u svom poslu - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muziku i aranžman Dejan Kostić, tekst potpisuje Dragan Brajović Braja, a spot Infinity Production.

Magdalena je svojim glasom ponovo oduševila publiku, a pohvalni komentari samo se nižu.

"Ti si na ponos, svaka čast", "Bravo, lepotice!", "Sjajna pesma i sjajna ti", "Svaka čast! Neka ti je srećno, zaslužeuješ najbolje", samo su neki od njih.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.