Njegov jecaj u glasu izaziva najdublje emocije! David u superfinalu Pinkovih zvezdica doveo sve do suza! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njegov jecaj u glasu izaziva najdublje emocije! David u superfinalu Pinkovih zvezdica doveo sve do suza! VIDEO

Pretalentovani David Radosavljević i u večerašnjoj polufinalnoj emisiji takmičenja Pinkove zvezdice, uspeo je da probudi neverovatne emocije kod publike i žirija.

Sjajnim scenskim nastupom u kome su mu pomogle igračice plesnog studija Dance factory, doprineo je da David u Pinkovim zvezdicama izazove totalnu pometnju u studiju, a njegov vokal ponovo je probudio najdublje emocije. Izvođenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << numere Tonija Cetinskog "23. prosinac", David je još jednom pokazao svoj raskošni talenat, a oduševljeni žiri imao je samo reči hvale za pretalentovanog takmičara, koji svojim jecajem u glasu svaki put žiri i publiku dovede do ivice suza.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Lena Stamenković svojim talentom pomera granice - u superfinalu Pinkovih zvezdica bez daha ostavila sve! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2015

Talenat Lene Stamenković, već u prvoj emisiji takmičenja Pinkove zvezdice, oduševio je čitav region. Iako ima svega deset godina, o njenim interpretacijama uvek se priča sa velikim poštovanjem...Moćan glas, talenat za glumu i osećaj za scenu koji poseduje Lna Stamenković, samo su mali delić...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.