Lena Stamenković svojim talentom pomera granice - u superfinalu Pinkovih zvezdica bez daha ostavila sve! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2015, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lena Stamenković svojim talentom pomera granice - u superfinalu Pinkovih zvezdica bez daha ostavila sve! VIDEO

Talenat Lene Stamenković, već u prvoj emisiji takmičenja Pinkove zvezdice, oduševio je čitav region. Iako ima svega deset godina, o njenim interpretacijama uvek se priča sa velikim poštovanjem.

Moćan glas, talenat za glumu i osećaj za scenu koji poseduje Lna Stamenković, samo su mali delić onoga što je ova  pretalentovana devojčica pokazala tokom ovih deset meseci u Pinkovim zvezdicama, te >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << žiri veruje da će ona vremenom uspeti da dosegne i svetski vrh.

Večerašnji nastup i izvođenje numere "Feleng Good", derfinitivno može da se svrsta u jedna od takvih, jer je u večerašnjoj emisij Pinkove zvezdice dokazala da je zasluženo došla do samog kraja i da ponosno opravdava epitet najtalentovanije devojčice.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pinkove zvezdice superfinale: Moćni vokal Marije Serdar fascinirao čitav region! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2015

Njen moćni vokal od samog početka raspametio je sve. Marija Serdar i u večerašnjoj finalnoj emisiji Pinkovih zvezdica, pokazala je svoj raskošni talenat i još jednom fascinira sve...Njeno izvođenje numere "Purple rain", izazvalo je neverovatne reakcije publike i žirija Pinkovih zvezdica, a iako...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.