NA KORAK OD OSTVARENJA SNOVA: Neviđena drama, dva takmičara izbačena, ovo su superfinalisti “Pinkovih zvezdica”! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2017, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA KORAK OD OSTVARENJA SNOVA: Neviđena drama, dva takmičara izbačena, ovo su superfinalisti “Pinkovih zvezdica”! (VIDEO)

U drugom finalu "Pinkovih zvezdica" napetost je dostigla vrhunac kada su prebrojani glasovi gledalaca, i kada je bilo jasno da će dva učesnika morati da napuste takmičenje, na korak od velikog uspeha, i plasmana u superfinale. 

Nakon prvog preseka glasova, počela je prava drama u studiju, i voditeljka Marijana Mićić je saopštila da je najmanje glasova dobila Lenka Stojčević i da ona ispada iz takmičenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<



A šta tek reći za drugi presek, od 12 preostalih kandidata, još jedan je morao da se oprosti od snova o pobedi, i eliminisana je Ema Simonović.



To znači da će se u superfinalu koje se održava u petak, 7. jula za trijumf u "Pinkovim zvezdicama" boriti 11 najboljih takmičara, a to su Jovana Radonić, Roko Blažević, Tatjana Savatić, Bojana Radovanović, David Marković, Komnen Vuković, Marina Stanković, Katarina Radulović, Sergej Pajić, Todor Kitanović i Lorena Janković.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.