Leontina: Danas pesme snimaju oni koje pre 20 godina nismo ni mogli da zamislimo u toj ulozi

Izvor: Svet, 21.Jan.2017, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leontina: Danas pesme snimaju oni koje pre 20 godina nismo ni mogli da zamislimo u toj ulozi

Pop pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”, Leontina Vukomanović, svojim autoritetom doprinosi kvalitetu pomenutog šoua. Stručno i vrlo precizno ukazuje takmičarima na greške, a nema problem ni da se bori sa kolegama iz žirija kada smatra da neko dete zaslužuje veću ocenu.
Leontina je zaslužna za uspeh mnogih pevača u pop muzici, između ostalih Željka Joksimovića, Marije Šerifović pa čak i pokojnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Tošeta Proeskog.

U intervjuu za pulsonline.rs, Vukomanovićeva je na pitanje zašto je danas toliko teško da se iznedre nova velika muzička imena u pop muzici, odgovorila:
“Uz vrhunske pevače, imamo potpunu krizu konzumenata muzike, pa čak i autora. Vidimo sjajne pevače u talent-takmičenjima, ali ih kasnije ne vidimo nigde, baš zbog pesama, kojih nema. Autorske naknade nisu zadovoljavajuće, gomila zakona se ne poštuje u toj oblasti, i nama autorima i nije više izazov raditi za nekog mladog izvodjača, kad znamo da nam se uloženi trud neće vratiti. Ja sam valjda i tu izuzetak, jer dosta radim pesama mojoj deci bez ikakvog interesa. Danas pesme snimaju oni koje pre 20 godina nismo ni mogli zamisliti u toj ulozi”.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice,   Željko Joksimović

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Leontina: Danas pesme snimaju oni koje pre 20 godina nismo ni mogli da zamislimo u toj ulozi

Izvor: Scandal.rs, 21.Jan.2017

Pop pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”, Leontina Vukomanović, svojim autoritetom doprinosi kvalitetu pomenutog šoua. Stručno i vrlo precizno ukazuje takmičarima na greške, a nema problem ni da se bori sa kolegama iz žirija kada smatra da neko dete zaslužuje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.