Lena Stamenković o glavnoj ulozi u mjuziklu i preseljenju u Beograd: Moja porodica se razdvojila

Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2016, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lena Stamenković o glavnoj ulozi u mjuziklu i preseljenju u Beograd: Moja porodica se razdvojila

Mjuzikl za decu i odrasle “Tesla i bitka na magnetnom polju” premijerno će biti izveden 1. decembra u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Glavna uloga devojčice Lune pripala je neodoljivoj Leni Stamenković (12), koju smo upoznali 2014. kada je u muzičkom TV programu “Pinkove zvezdice” očarala i žiri i publiku, a prošle godine je predstavljala Srbiju na “Dečjoj pesmi Evrovizije” u >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Sofiji, gde je osvojila sedmo mesto.

Njoj je, kako kaže, životna želja bila i da glumi.

“Neopisiva mi je čast da glumim u Narodnom pozorištu. Pre svega, ja sam dete iz Zaječara i nisam imala prilike da prisustvujem tako velikim manifestacijama. Onda se moj život okrenuo naglavačke, ali u pozitivnom smislu. Pa, možete li da zamislite kolika mi je čast da glumim u mjuziklu o Tesli”, kaže Lena za Novosti.

Ipak, priznaje Lena, nije sve baš tako lepo i lako.

Фотографија корисника Lena Stamenković (@lenastamenkovic7) дана 15. Окт 2016. у 1:04 PDT
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015,   Zaječar

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Lena Stamenković o glavnoj ulozi u mjuziklu i preseljenju u Beograd

Izvor: Svet, 29.Nov.2016

Mjuzikl za decu i odrasle “Tesla i bitka na magnetnom polju” premijerno će biti izveden 1. decembra u Narodnom pozorištu u Beogradu.. Glavna uloga devojčice Lune pripala je neodoljivoj Leni Stamenković (12), koju smo upoznali 2014. kada je u muzičkom TV programu “Pinkove zvezdice” očarala...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.