SLATKE MUKE MILOŠEVIĆA ZA MEČ SA ASTANOM: Šta očekuje crno-bele u Nursultanu i koliko spoljni faktori utiču na Parni valjak!

Izvor: Kurir, 02.Okt.2019, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLATKE MUKE MILOŠEVIĆA ZA MEČ SA ASTANOM: Šta očekuje crno-bele u Nursultanu i koliko spoljni faktori utiču na Parni valjak!

Fudbalere Partizana u četvrtak od 16.50 po srednjeevropskom, a 20.50 po lokalnom vremenu, očekuje meč drugog kola grupne faze Lige Evrope sa ekipom Astane u prestonici Kazahstana Nursultanu.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu,   Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRENER ASTANE PRED MEČ SA PARTIZANOM: Nisam pitao Rukavinu za savet, nisam hteo da ga zamaram! Najveća opasnost nam preti od Partizanovog napada

Izvor: Kurir, 03.Okt.2019, 07:43

Fudbaleri Partizana danas od 20.50 po lokalnom, odnosno od 16.50 po srednjoevropskom vremenu, gostuju ekipi Astane u Nur-Sultanu u meču 2. kola grupne faze Lige Evrope.

Nastavak na Kurir...

Ilić: Astana na svom terenu retko gubi bodove

Izvor: B92, 03.Okt.2019

Fudbaleri Partizana igraće od 16 časova i 50 minuta svoj meč drugog kola Lige Evrope protiv kazahstanske Astane...Savo Milošević i njegovi izabranici krenuli su na put dugačak 4.000 kilometara kako bi pokušali da upišu nove bodove posle remija sa AZ Alkmarom na svom terenu...Branko Ilić je svojevremeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.