Parni valjak stvarno melje, pitajte Rimca!

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Parni valjak'' stvarno ''melje'', pitajte Rimca!

Trener Cedevita Olimpije efektno objasnio kako su sinoć stajale stvari na terenu u Zagrebu.

Košarkaši Partizana su trofejno započeli novu sezonu, ubedljivim pobedama nad Mega Bemaksom, Primorskom i Cedevita Olimpijom su potpuno zasluženo osvojili ABA Superkup.

U finalu su Ljubljančane savladali sa 22 poena razlike (99:77) i pokazali da ove sezone imaju ekipu za najviše domete, makar u regionu.

Dominaciju Partizana u finalu je posle meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << priznao i trener Cedevita Olimpije Slaven Rimac, čiji igrači nisu imali rešenja za raspoložene Jaramaza, Tomasa, Gordića, Pejnersa i ostale.

"Čestitao bih ekipi Partizana na zasluženo osvojenom  Superkupu. Pokazali su u ove tri utakmice da su u ovom trenutku najbolja ekipa.







Možda postoji neka žal što nismo pružili neki bolji otpor, ali što se tiče energije mislim da su nas baš samleli.







Mislim da smo bili previše frustrirani nekim sitnicama koje su bile nebitne i nismo uspeli ozbiljnije pripretiti. Nisam nezadovoljan, pred nama je teška nedelja, sezona tek počinje'', istakao je Rimac.





Cedevita Olimpija već u sredu dočekuje Darušafaku u prvom kolu Evrokupa, a Partizan dan ranije gostuje u Veneciji.


Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.