Natho upalio parni valjak, Holanđani se provukli! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natho upalio "parni valjak", Holanđani se provukli! (video)

Fantastična podrška sa tribina ipak nije pomogla igračima da stignu do pobede.

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 2:2 u prvom kolu Lige Evrope na susretu sa AZ Alkmarom u Humskoj.

Dobro su "crno-beli" započeli meč u Humskoj, prvi je pokušao Natho, ali je već u 13. minutu usledio šok.

Nakon odlične akcije, AZ Alkmar je poveo preko Kalvina Stengsa kojem nije bilo teško da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zatrese praznu mrežu srpskog tima.

Mnogo drame videli smo u nastavku poluvremena, Holanđani su u 27. minutu ostali sa igračem manje pošto je isključenje zaradio Svenson nakon prekršaja nad Asanom.

Od tog trenutka puleni Sava Miloševića su mnogo hrabrije krenuli ka golu rivala, a takav pristup im se isplatio u finišu prvog poluvremena.

Posle prekršaja nad Sadikom u kaznenom prostoru, Bibras Natho je rutinski pogodio za izjednačenje.

Totalna ofanziva "parnog valjka" usledila je u drugom poluvremenu, pokušavali su Asano i Natho, a upravo je Izraelac doneo totalni preokret.

Igrao se 61. minut kada je Sadik pogodio stativu, a na odbijenu loptu naleteo je Natho i sproveo je u mrežu za veliku radost 20 hiljada vernih navijača.

Usledio je "hladan tuš" za sve prisutne u Humskoj pet minuta kasnije, Majron Boadu je iskoristio sjajan solo prodor i savladao Stojkovića koji nije mogao ništa.

U nastavku meča su ušli Marković i Suma koji su dodatno ubrzali igru i stavili Holanđane na velike muke, upravo je Markec propustio sjajnu priliku kada nije uspeo da lobuje Bizoa.

Imao je Partizan i više od igre tokom najvećeg dela meča, ali nije uspeo da ostvari značajnu pobedu na startu Lige Evrope.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.