Izvor: Blic, 12.Jul.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNE NAGODBE Sve veze Trampa i milijardera pedofila: Epstajn tvrdi da je baš on UPOZNAO DONALDA SA MELANIJOM

Američki milijarder i registrovani seksualni napasnik Džefri Epstajn (66) po povratku iz Pariza u subotu je uhapšen na njujorškom aerodromu pod sumnjom da je seksualno zlostavljao i trgovao maloletnicama pre više od deset godina. On i američki predsednik Donald Tramp imaju brojne veze, a sam Epstajn je tvrdio da je upravo on upoznao Trampa sa sadašnjom suprugom Melanijom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAJPRLJAVIJA TAJNA BELE KUĆE! Trampa sa Melanijom upoznao OSUĐENI PEDOFIL!

Izvor: RTV Pink, 12.Jul.2019

Američki milijarder Džefri Epstajn (66), osuđeni pedofil koji je prošlog vikenda optužen i za podvođenje maloletnica, upoznao je američkog predsednika Donalda Trampa sa njegovom sadašnjom suprugom Melanijom, otkriva "Njujork tajms". Taj list navodi da se Epstajn time hvalio svojim prijateljima...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.