Izvor: Blic, 12.Jul.2019, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko su MOĆNI LJUDI iza Džefrija Epstajna, seksualnog napasnika koji dve decenije IZBEGAVA KAZNU ZA SVOJE ZLOČINE?

Američki milijarder i registrovani seksualni napasnik Džefri Epstajn (66) u subotu je, po povratku iz Pariza, uhapšen na njujorškom aerodromu. Istovremeno, njegove komšije na Menhetnu gledale su kako policija razvaljuje vrata njegove sedmospratne vile i iz nje iznosi stotine eksplicitnih fotografija maloletnih devojčica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TAJNE NAGODBE Sve veze Trampa i milijardera pedofila: Epstajn tvrdi da je baš on UPOZNAO DONALDA SA MELANIJOM

Izvor: Blic, 12.Jul.2019

Američki milijarder i registrovani seksualni napasnik Džefri Epstajn (66) po povratku iz Pariza u subotu je uhapšen na njujorškom aerodromu pod sumnjom da je seksualno zlostavljao i trgovao maloletnicama pre više od deset godina. On i američki predsednik Donald Tramp imaju brojne veze, a sam Epstajn...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.