POŽAR KOD PARIZA! Među povređenima ima i DECE, a vatru gasi 100 policajaca! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2018, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽAR KOD PARIZA! Među povređenima ima i DECE, a vatru gasi 100 policajaca! (FOTO)

Za sada se ne zna uzrok požara

U požaru u stambenoj zgradi u mestu Obervilije kod Pariza, povređeno je više od 20 ljudi, među kojima petoro dece, prenela je francuska televizija LCI.

Pročitajte i:

Požar je izbio u jednoj dvospratnoj zgradi i brzo je lokalizovan, preneli su francuski mediji i dodali da je u vatri takođe lakše povređeno nekoliko policajaca.

Ministar unutrašnjih poslova Žerar Kolomb napisao je na "Tviteru" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je policija upućena kako bi evakuisala stanovništvo okolnih zgrada.

koji  gasi oko 100 vatrogasaca.

Un incendie s'est déclaré ce dimanche 19août 2018vers 19h à Aubervilliers (Seine-Saint-Denis)au 3e étage d'un immeuble situé au 52 rue de Landy. Il y aurait, selon un bilan provisoire des pompiers de Paris, 22 personnes blessées. Cinq enfants et deux adultes pic.twitter.com/J7V2qrlrIV

— RADIO TONGOSSA (@radiotongossa) 19. август 2018.

U Obervilijeu je krajem jula izbio požar u stanu gde su stradala majka i njeno troje dece. Kasnije je utvrđeno da je jedno dete iz nehata izazvalo požar.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.