Nova uvreda: Tačiju mesto iza Makrona, Putina i Trampa

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2018, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova uvreda: Tačiju mesto iza Makrona, Putina i Trampa

Na centralnoj manifestaciji ispred Trijumfalne kapije u Parizu na jednom mestu našli su se šefovi država i vlada više od 80 zemalja. I dok su u sredini prvog reda natkrivene tribine sedeli domaćin, francuski predsednik Emanuel Makron i glavni gosti, američki i ruski predsednik Donald Tramp i Vladimir Putin, te nemačka kancelarka Angela Merkel, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odmah iza njih, u drugom redu, bio je predsednik samoproglašenog Kosova Hašim Tači!

Koliko god je kamera prelazila preko počasne lože, teško se mogao ugledati Aleksandar Vučić, predsednik Srbije.

Francuski domaćin tako je dva puta ponizio svog nekadašnjeg srpskog saveznika iz Velikog rata.

Prvi put kada je dozvolio da se u crkvi Notr Dam zavijori zastava Kosova, koje kao država pre sto godina nije postojalo, a i sada mu je status nedefinisan, jer ga najveći deo sveta ne priznaje.

I danas, kada za predsednika Srbije nije predvideo poziciju koju zaslužuje zemlja, najveća stradalnica u Prvom svetskom ratu. Tek uz veliki trud i usporavanjem snimka prenosa, pronađen je i srpski predsednik - odmah iza prinčevskog para malene kneževine Monako.

Osim što je kamera uvek "hvatala" lik Hašima Tačija, zbog privilegovane pozicije koju mu je domaćin dodelio, u prvom redu našlo se mesta i za predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović i njenog supruga.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Vladimir Putin,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.